Indholdsfortegnelse (GG)

SU logo

Grej & Gadgets

Med 1.000+ artikler og langt over 3.000 notitser at vælge imellem på ulnits.dk, kan det hele godt blive lidt uoverskueligt. Man kan naturligvis altid bruge søgefeltet øverst oppe til højre på siden, men hvad nu hvis man ikke lige ved, hvad man skal søge efter – hvad der findes af tilgængeligt på siden?

Jeg har funderet lidt over tingene og er nået frem til en løsning, der gerne skulle gøre det hele lidt mere overskueligt. Hver af de store hovedkategorier vil i den forbindelse altid have en artikel allerøverst, hvoraf fremgår hvilke underkategorier der kan søges i, og hvilke artikler disse indeholder.

Under “Grej” drejer det sig i første omgang om underkategorien “Elektronik”, der de seneste år er kommet til at fylde mere og mere. Dette på grund af de uundværlige smartphones og smartwatches, der i stigende grad har vist sig nyttige for såvel lystfiskere som lystsejlere. Vi har jo i de allerseneste år oplevet smartphones, hvis indbyggede kameraer gør dem til seriøse alternativer til “rigtige” kameraer.

Alle andre grej-relaterede emner finder du stadig under hovedkategorien “Grej”, hvor nedenstående også er listet – i den kronologiske rækkefølge, de er tilføjet. Jeg kan desværre ikke garantere, at denne katalogisering er fuldstændig eller altid vil være opdateret. Men jeg lover at gøre mit bedste!

NB: Bemærk, at der er mange, mange flere artikler på www.ulnits.dk, end du umiddelbart kan se af oversigterne. Ældre end de her viste, som er de nyeste. Skulle alle 1.000+ artikler listes, ville det hele blive totalt uoverskueligt.

Brug altid søgefuntionen i øverste højre hjørne, hvis du leder efter noget bestemt.


* Smartphones og smartwatches:


* Kameraer til naturfoto og UV:


* Elektronik til bådfiskeri:


* Testsejlads af både og udstyr:


Bemærk igen, at der er rigtig mange flere artikler end de her listede. Det er blot de senest publicerede.

Skulle alle de godt 1.000+ artikler på www.ulnits.dk listes individuelt, ville det hele blive totalt uoverskueligt.

Søg derfor – og du skal finde!

© 2020 Steen Ulnits