Foto & Video

videoVideoclips

slideshowSlideshows

podcastPodcasts

Der mangler bestemt ikke tekst på www.ulnits.dk. Således er der nu flere end 1.000 artikler og 3.000 notitser at vælge imellem på dette site, der har været aktivt i mere end 20 år.

Tekst er fremragende, når det gælder om at formidle faktuel information af den ene eller anden art. Tekst fylder ikke meget og er hurtig at downloade. Man har derfor næsten altid den fornødne plads til rådighed.

Men et billede kan som bekendt sige mere end mange ord, og gør man dem så også levende, er der ingen ende på begejstringen.


Fotoreportager

(næsten uden fisk!)


Det skulle da lige være i forhold til båndbredden, som i gamle dage var en klar begrænsning. Fotos og ikke mindst video fylder meget og kræver tilstrækkelig båndbredde og hastighed til download. 

Man kan også fravælge såvel stilbilleder som video og i stedet satse på lyd alene. Da er vi ovre i radioverdenen, og så har vi et helt andet medie med en helt anden brugeroplevelse. Ikke ringere. Blot anderledes. Nu hedder det så podcasts.

På denne side finder du et alsidigt udvalg af det meste. Det meste af stoffet er miljørelateret og på linje med resten af Ulnits.dk.Rejsebeskrivelser 

(med en hel del fisk!)


Her finder du flere hundrede fotos fra lande verden over. Det er fotos, som jeg har hentet fra egne tidligere sider, der ikke længere er aktive. Nedlagte sider, som kan have både ti og tyve år på bagen.

Ulnits.dk er jo både fra et andet århundrede og et andet årtusinde – etableret som det er i 1998, hvor analoge film stadig var reglen. Mange af billederne er derfor indscannede dias, hvilket forklarer den noget middelmådige kvalitet og format.

Men de fortæller en historie, som man kan se, hvis man vil. Min egen personlige historie som ung globetrotter fra før verden gik af lave. Der er 550+ fotos at bladre i.⌘ Fotos fra hele verden 

(mange af ældre dato)


 Fotos fra Grønland (42)

Fotos fra Island (42)

Fotos fra Færøerne (33)

 Fotos fra Irland (39)

 Fotos fra Sydamerika (36)

 Fotos fra Mellemamerika (42)

 Fotos fra Nordamerika (49)

 Fotos fra Alaska (37)

 Fotos fra Rusland (21)

 Fotos fra Australien (24)

 Fotos fra New Zealand (30)

 Fotos fra Cuba (46)

 Fotos fra Mexico (38)

 Fotos fra Chile (38)

 Fotos fra Afrika (41)


I alt 550+ fotos


© 2022 Fotos: Steen Ulnits


tray