Persondata-politik

SU logo

www.ulnits.dk værdsætter sine mange besøgende og værner naturligvis om deres data og privatliv.

Ingen personlige oplysninger, der registreres på ulnits.dk, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart.

Alle oplysninger opbevares på betryggende vis, så længe der kan blive muligt brug for dem. Ellers slettes de.

E-mail adresser opbevares for personer, der har downloadet e-bøger fra www.ulnits.dk. Postadresser kun for personer, der har købt fysiske produkter såsom bøger eller fiskegrej, som er sendt med posten.

Du kan altid forhøre dig om, hvorvidt du er registreret  www.ulnits.dk og med hvilke data. Og du kan til enhver tid anmode om at få dine data slettet. Dette jævnfør persondataloven – også kendt som GDPR.

www.ulnits.dk benytter ikke cookies og indsamler ikke IP-adresser på besøgende. www.ulnits.dk har heller ingen mailing-liste, man kan melde sig til.

www.ulnits.dk indhenter løbende statistik over besøgene, så vi kan se, hvilke artikler interesserer vore læsere mest. Emnemæssigt såvel som tidsmæssigt. Så vi bedst muligt kan målrette fremtidigt indhold herefter.

I tilfælde af sikkerhedsbrist på www.ulnits.dk kontakter vi Datatilsynet indenfor 72 timer. Har bristen betydning for dig som enkeltperson, kontakter vi dig direkte indenfor samme tidsrum.

Kontakt via mail: steen@ulnits.dk

Læs mere om min lille logofisk her.