Foto og video

videoVideofilm slideshowSlideshows podcastPodcasts

Der mangler bestemt ikke tekst på www.ulnits.dk. Således er der næsten 1.000 artikler og 3.000 notitser at vælge imellem på dette site, der har været aktivt i mere end 20 år.

Tekst er fremragende, når det gælder om at formidle faktuel information af den ene eller anden art. Tekst fylder ikke meget og er hurtig at downloade. Man har derfor næsten altid den fornødne plads til rådighed.

Men et billede kan som bekendt sige mere end mange ord, og gør man dem så også levende, er der ingen ende på begejstringen. Det skulle da lige være i forhold til båndbredden. Fotos og ikke mindst video fylder meget og kræver tilstrækkelig båndbredde og hastighed til download. Ellers bliver det en blandet fornøjelse.

Man kan også fravælge såvel stilbilleder som video og i stedet satse på lyd alene. Da er vi ovre i radioverdenen, og så har vi et helt andet medie med en helt anden brugeroplevelse.

Jeg har valgt at tilbyde lidt af hvert på www.ulnits.dk. Her er der således 20 videoklip, 15 slideshows  og 11 podcasts fra hele verden at vælge imellem. Stof, du ikke finder andre steder, da tingene ikke ligger på hverken YouTube, Vimeo eller andre udbydere. De to seneste udsendelser om havbrug dog undtaget.

Der er således stof til mange timers audiovisuelle udskejelser!

Vælg din kategori øverst på denne side.

Steen Ulnits

Processed with MOLDIV

X

TriangleTray_2