Ny fluefisker?

SU

Det hænder ofte, at man tidligt i et menneske- eller dyrebarns liv kan se, hvilke egenskaber det pågældende individ måtte indeholde.
 

Opdrætter man heste eller hunde, lærer man hurtigt at se de forskellige ungers karakteristika – det være sig temperament eller fysisk formåen. Således kan en hundeavler i regelen hurtigt skille fårene fra bukken og se, hvilke hvalpe der vil egne sig til et hektisk familieliv med børn – og ikke mindst hvilke, der ikke gør.
Baby Steen 12

– Øh, normalt lader jeg mig kun fotografere med en fisk…

Baby Steen 10

– Bag enhver lille mand står en mor!

Baby Steen 6_2

– For dælen da, hvor var den fisk stor…!

Baby Steen 11

– Kommer der ikke snart Rex Hunt på Discovery igen…?

Baby Steen 9

– Se mor, nu kysser manden fisken igen!
 

Min mor, der netop har passeret de 80, er stadig en aktiv kvinde, som hver dag surfer rundt på nettet, tager digitalfotos og e-mailer dem til familie, venner og bekendte. Hun sms’er også lystigt og keder sig næppe nogensinde. For nogen tid siden sendte hun mig nogle gamle fotos fra mit første leveår – fotos, hvor en rutineret fluefisker straks vil kunne spotte en ny udi sporten.
 

Med fare for at blive beskyldt for navlebeskuelse, selvoptagethed og anden dårligdom, vælger jeg nu alligevel at bringe dem her. Om ikke andet så for min mors skyld. Det er vel grund nok!
 

Der er bare gang i den kastearm! Synd blot, at man ikke kan vedlægge sådanne billeder til eventuelle jobansøgninger. For så sød har man vist aldrig været siden. Og bliver det næppe nogensinde igen…
 

© 2011 fotos Herdis Ulnits
Baby Steen 3
– Farvel!