Noget værre Dyreetisk Rod

Dyreetisk Rod har for alvor været i vælten her på det seneste. Først med en anbefaling af, at Put & Take fiskeri forbydes i danske søer. Og senest med den offentlige girafslagtning, som er gået verden rundt i medierne. Den ansvarlige direktør for Københavns Zoo sidder nemlig også I Dyreetisk Rod…

I Berlingske Tidende havde man en meget klar mening om slagtningen af Giraffen Marius i Københavns Zoo. Jeg kunne ikke have skrevet det bedre selv, så derfor har jeg valgt at citere Berlingske Tidende i nedenstående artikel.

Aldeles den samme synsvinkel kan lægges på Dyreetisk Rods anbefaling af, at Put and Take fiskeri forbydes. Af hensyn til de stakkels fisk, der ikke må transporteres og få nogle ekstra timer under naturlige omgivelser, de ellers aldrig ville have set skyggen af.

Dyreetisk Rod lever for alvor op til deres tilnavn. De er helt enkelt havnet på den forkerte planet. Og burde nedlægges, hvis de ikke kan finde på andet at interessere sig for.

Et oplagt emne ville ellers være giraffers levevilkår på Stenbroen. Eller danske grises transportvilkår på vej til tyske slagterier.

Men det er nok for kontroversielle emner for Rodet…

Læs hele artiklen her.

Steen Ulnits