Studie- og fiskerejser

shapeimage_3-2

– Lær, mens du rejser!

Med jævne mellemrum arrangerer vi rendyrkede fiskerejser til spændende destinationer rundt omkring i verden. Et område, jeg har mere end 40 års førstehånds erfaring med.

Indtil videre har vi været på Grønland, Island, Irland, Mexico, Canada og Alaska. Med undertegnede fiskeribiolog som rejseleder og altid med et anerkendt rejsebureau som teknisk arrangør.

I samarbejde med Dansk Videncenter for Sportsfiskeri arrangerer vi også deciderede studierejser til udenlandske turistdestinationer. Det kan nemlig være svært at sætte sig i fisketuristens sted, dersom man selv er aktør og udbyder af faciliteter – det være sig vandrehjem, campingplads, kro eller hotel.

Specielt svært er det naturligvis, hvis man ikke selv er lystfisker.

Se, hvordan de andre gør

Det er derfor en rigtig god idé at tage på studierejse til lokaliteter, hvor man har og længe har haft en velorganiseret fisketurisme. Hvor man har høstet erfaringer gennem mange år, og hvor man gerne deler dem med andre.

shapeimage_3-2

Den slags steder findes der flere af rundt omkring i verden, og selv har jeg besøgt rigtig mange af dem gennem mere end 40 år som aktiv fisketurist.

Afslutningsvis: Tag aldrig afsted med et bureau, der ikke er medlem af Rejsegarantifonden. Jeg siger det bare. Vi arbejder derfor altid sammen med B&P Travel, som har en pletfri straffeattest efter mere end 20 år i rejsebranchen!

Yderligere oplysninger

Hold dig orienteret om kommende studierejser på denne side. Og ring gerne, hvis du selv har forslag til en sådan tur. Vi arrangerer hellere end gerne.

Udgifterne er naturligvis fuldt fradragsberettigede, dersom du selv er aktør inden for fisketurismen.

Du kan se fotos fra tidligere studierejser her.

Steen Ulnits

© 2016

Send mig gerne en mail på steen@ulnits.dk eller ring til mig på 2332 8988 for at høre nærmere.