Dagskurser Mols

shapeimage_4

Intensivt dagkursus

Måske har du aldrig holdt en fluestang i hånden før. Måske har du været på kurser, men ikke helt opnået hvad du ville. Måske vil du blot gerne pudse teknikken lidt af og have lidt friske input med hjem til favoritvandet, som du kan arbejde videre med.

I så fald er et dagskursus ideelt – både for dig selv og som gaveidé til andre. Dagskurserne er populære som gavebeviser til jul, jubilæum eller fødselsdage. Eller som morgengave til kæresten. Det har jeg efterhånden oplevet rigtig mange gange!

Området ligger også midt i en af landets første nationalparker. Nationalpark Mols Bjerge er det sted i Danmark, som på bedste og mest pædagogiske vis fortæller om det danske landskabs dannelse efter sidste istid. Og som byder på nogle af landets suverænt smukkeste udsigter fra de mange høje.

Læs meget mere om naturen i den smukke Nationalpark Mols Bjerge i artiklen her.

Du bestemmer indholdet – og tempoet

Vi planlægger dagen på dine præmisser, efter dine ønsker og ud fra din erfaring. Du kan vælge at komme alene og få 100% opmærksomhed hele dagen. Så kan du virkelig rykke langt i dit fluefiskeri på ganske kort tid.

shapeimage_3-4

Eller du kan vælge at dele oplevelsen med knægten, konen, kæresten eller kammeraten, så I har noget at snakke om, når I kommer hjem igen. I alt dog max to personer, så alle får det fulde udbytte af dagen.

Er du spinnefisker, fokuserer vi i stedet på valg af fiskepladser i forhold til årstiden og lokaliteten. Så er du sikker på at få værdifuld viden med hjem til dine egne kyster.

Yderligere oplysninger

Gavekort udstedes gerne og koster ikke en krone ekstra!

Se fotos fra tidligere dagskurser.

40 års erfaring er med i prisen:

Hel dag pris kr. 2.000,-

Halv dag kr. 1.000,-

Steen Ulnits

© 2016

Send mig gerne en mail på steen@ulnits.dk eller ring til mig på 2332 8988 for at høre nærmere.