Begynderkurser

shapeimage_3

For dig, der er helt grøn

– men som gerne vil lære dig de basale færdigheder, før du kaster dig ud i fluefiskeriets glæder på egen hånd. Du lærer at undgå de værste vindknuder, inden du tilsætter vand!

Det er nemlig ikke helt nemt at lære sig selv fluekast og fluefiskeri. Faktisk risikerer du da at tillægge dig kastefejl, som du siden skal bruge tid og kræfter på at lære af igen. Det undgår du med et begynderkursus.

Ikke sjældent deltager far og søn på samme begynderkursus. En ideel indfaldsvinkel til mange herlige stunder sammen i årene fremover!

Du bestemmer indholdet – og tempoet

Vi planlægger dagen på dine præmisser, efter dine ønsker og ud fra din erfaring. Du kan vælge at komme alene og få 100% opmærksomhed hele dagen. Så kan du virkelig rykke langt i dit fluefiskeri på ganske kort tid.

shapeimage_5

Eller du kan vælge at dele oplevelsen med knægten, konen, kæresten eller kammeraten, så I har noget at snakke om, når I kommer hjem igen. I alt dog max to personer, så alle får det fulde udbytte af dagen.

Er du spinnefisker, fokuserer vi i stedet på valg af fiskepladser i forhold til årstiden og lokaliteten. Så er du sikker på at få værdifuld viden med hjem til dine egne kyster.

Yderligere oplysninger

Gavekort udstedes gerne og koster ikke en krone ekstra!

Se fotos fra tidligere dagskurser.

40 års erfaring er med i prisen:

Hel dag pris kr. 2.000,-

Halv dag kr. 1.000,-

Steen Ulnits

© 2016

Send mig gerne en mail på steen@ulnits.dk eller ring til mig på 2332 8988 for at høre nærmere.