Palm lever op til sit navn

hands-on-with-the-palm-0

Hedengangne Palm har netop lanceret verdens mindste fuldt funktionelle smartphone, som ikke er meget større end et kreditkort. Mobilen til højre er en Note 9 fra Samsung.


hands-on-with-the-palm-1

Den “lille ny” fylder ganske præcist, hvad en stak kreditkort vil gøre. Den måler 97 x 50 x 7,4 mm og har en 3,3 tommer skærm med en opløsning på hele 445 PPI.


hands-on-with-the-palm-2

Den nye Palm er ikke tænkt som en smartphone i miniformat. I stedet skal den betragtes som et “wearable” på lige fod med et smartwatch.


hands-on-with-the-palm-3

I første omgang sælges den kun hos amerikanske Verizon, hvor man kobler den op på et allerede eksisterende nummer. Som Apple Watch hos 3 herhjemme.


hands-on-with-the-palm-4

Minimobilen kører på en “forked” udgave af Android 8.1 og er derfor næppe noget, man som iPhone bruger vil have nævneværdig nytte af.


hands-on-with-the-palm-5

Den nye mini-Palm har 32 GB lagerplads og 3 GB RAM samt for- og bagkamera på henholdsvis 8 og 12 MP. Gorilla Glass 3 fuldender formen.


hands-on-with-the-palm-6

Den nye mini-Palm leveres i sølv eller guld finish og er forsynet med et moderne USB-C stik til opladning og synkronisering.


hands-on-with-the-palm-7

Palm’s seneste og mindste kan køre alle de gængse Android applikationer, vi kender fra almindelige smartphones. Uden begrænsninger.


dims

Det er svært at spå, om der vil være et marked for den lille ny fra Palm. Men indtil vi ved det, er den guf for alle gadget freaks!


Samtlige fotos: © 2018 Engadget