Å-fiskeri

Tid: Forsommer
Sted: Gram Slot i Sønderjylland
Indhold: Grundkursus i fluefiskeri og kasteteknik ved å
Pris: Er inklusive fuld kost, logi på enkeltværelse samt undervisning

shapeimage_3

Dette er et kursus, som mange af vore kystfluekursister har spurgt på. Mange har haft lyst til at prøve det klassiske fluefiskeri med tørflue og vådflue ved åen – efter stalling og bækørred i strømmende vand. I forsommeren, hvor insekterne klækker.

Dette kursus fokuserer meget på viden om fiskenes fødeemner i åen, på at lægge den rette fiskestrategi og så en hel del kasteteknik. Det er meget ofte de små trickkast, der afgør, om man får fisk på fluen eller ej. Dette og meget andet vil vi gå i dybden med!

Stedet er det idylliske Gram Slot i Sønderjylland – med den dejlige Gram Å løbende lige uden for voldgraven. Er vi bare lidt heldige med vejret, havner vi midt i den store klækning af majfluer!

Indkvarteringen sker i velindrettede enkeltværelser på Gram Gaard – lige ned til slotssøen og med direkte udsigt til slottet. Vi spiser lokalt og hygger os i det hele taget i de smukke og historiske omgivelser ved slot og å.

NB: Ingen aktuelle å-fluekurser

IMG_0497

Kurset fokuserer primært på tørfluefiskeri efter rødplettede bækørreder i den smukke Gram Å. Vi fisker her på 4 km prima å med en god bestand af majfluer, der klækker netop på dette tidspunkt – og masser af smukke vandranunkler, der også blomstrer netop nu!

Der er et meget begrænset antal pladser, så hvis du vil være sikker på at komme med, så er hurtig tilmelding at anbefale.