Berkley Tec Tools

shapeimage_3

Uopslideligt værktøj

Du har måske oplevet nøjagtig det samme, som jeg selv har gjort: Midt i det hele knækker kæberne på den tang, du er ved at afkroge en nyfanget fisk med. Eller dit dyrebare værktøj er rustet op, fordi du har glemt det vådt af saltvand i fisketasken. Eller…

Derfor er det mig en fornøjelse at præsentere Tec Tools fra amerikanske Berkley. Det bedste af det bedste, når det gælder funktionelt værktøj til din fisketur. Værktøj, som gør fisketuren mere fornøjelig og dit fiskeri mere effektivt. Værktøj, der bare virker, når det skal – hver gang… Priserne er vejledende fra 2011.

shapeimage_4Tec Tools Fisketænger

Fisketangen er en uundværlig del af enhver lystfiskers udstyr. Den bruges til at fjerne kroge med. Til at klemme splithagl med. Til at bide wire over etc.

Berkley har blandt sine Tec Tools flere forskellige modeller til forskellige formål. Nogle med lange eller korte kæber. Nogle med lige eller krumme kæber. Samt en enkelt med multifunktion.

Pris fra kr. 399,- til kr. 499,-

shapeimage_5Tec Tools Fiskeknive

Uden en god fiskekniv er man ilde stedt som lystfisker. Fiskekniven bruges til mange forskellige ting – til at skære line over med, til at aflive og rense fisk med etc.

Skal den være skarp og kunne holde skæret, skal kvaliteten være god. Det er du sikker på med Berkley’s Tec Tools!

Vælg med filetknive i tre længder eller en kraftig standardmodel. Pris fra kr. 199,- til kr. 299,-

shapeimage_6Tec Tools Knivskærper

Selv den bedste fiskekniv er intet værd, hvis den ikke er skarp. Og det vedbliver den ikke med at være, med mindre du skærper den regelmæssigt.

Til det formål fås intet bedre end Berkley’s specielle knivskærper med tre slibesten af forskellig grovhed. Slut med sløve knive!

Pris kr. 299,-

shapeimage_7Tec Tools Superlinesaks

Hvis du fisker med superliner såsom FireLine og Whiplash, så ved du, at disse liner kan være svære at klippe over. Fibrene er simpelthed for hårde.

Men fortvivl ikke. Med Berkley’s nye superlinesaks er dette en saga blot. De savtakkede kæber klipper din superline over som en sytråd!

Leveres i lækker skede til bæltet. Pris kr. 249,-

shapeimage_8Tec Tools LipGrip med pistolgreb

Berkley’s velkendte og højeffektive LipGrip med pistolgreb, som sikrer en god arbejdsstilling samt den rette vinkel, når fisken skal fikseres og krogen fjernes. Et elegant værktøj, der hurtigt bliver uundværligt, hvis du fanger mange fisk.

Leveres i lækker skede til bæltet.

Pris kr. 399,-

shapeimage_9Tec Tools LipGrip med vægt

Har du først prøvet Berkley’s LipGrip med indbygget vægt, er der ingen vej tilbage! Aldrig før har det været så nemt og bekvemt at fastholde og veje en fisk – selv ikke hvis den er sprællevende. Og vægten er naturligvis helt præcis!

Leveres i lækker skede til bæltet.

Vejer op til 15 kg. Pris kr. 999,-

shapeimage_10Tec Tools Krogløser

Nogle gange kroger man fisken så dybt, at det kan være svært at nå ned til krogen – selv med en langkæbet fisketang.

Det er her, Berkley’s specielle krogløser kommer ind i billedet. Den kan nå ned til krogen, hvor den bøjede spids let får fat, så krogen kan frigøres. Et must til torsk og gedder.

Pris kr. 149,-

shapeimage_11Tec Tools Digitalvægt

Slut med at gætte på fiskens vægt, og slut med at tvivle på, hvad din gamle, rustne vægt fortæller. Berkley’s digitalvægte er meget præcise, og præcisionen varierer ikke fra gang til gang. Bekvem krog til ophængning af fisk eller fangstnet.

Fås i to størrelser til henholdsvis 15 og 45 kg. Begge med display på begge sider.

Pris kr. 499,- til 599,-