Berkley Classics

shapeimage_3Uundværligt tilbehør

Du tænker sikkert slet ikke over det. De er der jo bare. Alle de rare ting, du tager for givet på fisketuren. Ting, som gør fisketuren mere komfortabel og dit fiskeri mere effektivt.

Eksempelvis stangholderen, som holder styr på dine stænger i båden. Stativet, der opbevarer dine stænger hjemme i fiskeværelset eller fiskehytten. Den uundværlige lygte, som muliggør natfiskeriet. Stripperen, der tømmer dit hjul for gammel line på rekordtid. Clipperen, der napper overskydende linestykker adskillige gange på hver fisketur.

Berkley har masser af dejlige og aldeles uundværlige produkter på programmet. Priserne er vejledende fra 2011.

shapeimage_5Classic Linestripper

Har du først én gang har prøvet Berkley’s superefektive linestripper, så kan du ikke klare dig uden. Du vil i hvert fald ikke, for Berkley har her gjort et langsommeligt arbejde til en hurtig fornøjelse. I løbet af no time har du tømt dit hjul for gammel line, så den nye kan komme på!

Et must til alle spinnefiskere!

Pris kr. 99,-

shapeimage_6Classic ClipOn lygte

Er du til det produktive natfiskeri, hvor de største ørreder landes, skal der en smart lille lygte til. Og den skal naturligvis kunne clipses fast til din kasket, så du har begge hænder fri til at knytte knuder, kaste og lande fisk.

Berkley har den helt rigtige ClipOn lygte til formålet, så du ikke behøver lede med lys og lygte efter den rette model!

Pris kr. 99,-

shapeimage_7Classic Clipper med rem

“Lystfiskerens Lille Hjælper” kunne man passende kalde denne aldeles uundværlige rustfri clipper med rem. I tilgift til selve clipperen er der naturligvis også kniv, nål og oplukker – altsammen i et smukt og funktionelt design.

– Don’t leave home without it!

Pris kr. 49,-

shapeimage_8Classic Stangholdere

Stangholderen er alfa og omega for bådfiskeren, der fisker med flere stænger samtidig. En god stangholder skal naturligvis holde stangen solidt, men stangen skal også kunne frigøres med et snuptag. Berkley har flere klassikere på programmet, som sidder i tusindvis af fiskebåde verden over.

Pris kr. 99,-

shapeimage_9Classic Stangstativer

Har du mange stænger, kan det være svært at holde styr på dem alle – både derhjemme og i båden. Her kommer Berkley dig til undsætning med en samling velfungerende og prisgunstige stangstativer, som du kan sætte på væggen derhjemme eller montere i fiskebåden. Vælg mellem modeller til 3, 4 eller 6 stænger, som kan kombineres på mange måder.

Pris fra kr. 79,- til kr. 99,-

shapeimage_10Classic LipGrip med vægt

Et fantastisk produkt, som Berkley har haft på programmet i flere år, og som i dag er fast bestanddel af mange bådfiskeres udrustning. Der findes helt enkelt ikke nogen lettere måde at fastholde og samtidig veje fangede fisk på. Håndledsstrop sikrer, at store fisk ikke river LipGrip’en ud af hænderne på dig inden genudsætning!

Pris kr. 299,-

shapeimage_11Classic Digitalvægte

Din gamle fjedervægt i al respekt, men præcis har den aldrig været, og det bliver ikke bedre, som årene går og fjederen ruster og bliver slap af de mange fisk!

Fremtiden tilhører naturligvis digitalvægten, som Berkley har haft på programmet i flere år. Den er præcis, og den bliver ved med at være det!

Vejer op til 23 kg. Pris kr. 299,-