25.378 besøgende i juli…!

Mit website ulnits.dk har været på banen siden ultimo 1997, hvor den første version kom på nettet. Og i forgangne juli måned passerede besøgstallet for første gang nogensinde 12.000 unikke brugere! Læg hertil mine øvrige websites, og det samlede besøgstal har nu for første gang passeret de magiske 25.000 besøgende…

SU logo

Konkurrencen var ikke ret stor tilbage i 1997, hvor hjemmesider primært var forbeholdt virksomheder og ikke privatpersoner. Selv Grundfos’ nye webmaster ringede af og til og spurgte om råd fra en erfaren bruger som mig!

Siden voksede støt, indtil den passerede 400 artikler, der blev læst af knap 10.000 besøgende. Til sidst var der så mange artikler, at det var svært at finde rundt i dem – at finde, hvad man ledte efter. Siden var helt enkelt vokset ud af sine rammer.

For tre år siden tog jeg så den store beslutning at omlægge og samle alle artikler og fotos i en helt ny WordPress blog. Faktisk havde jeg haft en blog, længe før bloggen var opfundet – i form af “Aktuelt”, som fra starten var det mest læste på sitet. Og stadig er det.

2013 markerede året, hvor det nye ulnits.dk så dagens lys. Antallet af artikler havde for længst passeret de 500, og af fotos var der i tusindvis. Nye artikler kom til i en lind strøm, der nu kunne søges i – et behov, som længe havde eksisteret, og som gode venner og læsere flere gange havde påpeget.

Nu kunne og kan man fritekstsøge i søgefeltet øverst i sidens højre hjørne. Nu kan man finde artikler om næsten alt, der har med fisk, fiskeri, fiskeribiologi, vandmiljø og fiskerejser at gøre. Sidste år passerede siden så et magisk hjørne: 666 artikler. Djævelens tal også kaldet.

Efter et markant dyk i besøgstallet under omlægningen til moderne WordPress site, er antallet af besøgende nu atter ved at nå gamle højder. Ja, faktisk endnu højere. Seneste optælling i juli måned gav således 17.765 besøgende på www.ulnits.dk om måneden – heraf 12.152 unikke brugere.

Læg hertil mine øvrige websites, og det samlede besøgstal passerede for første gang nogensinde de magiske 25.000 besøgende. Blandt de eksakt 25.378 besøgende var der 20.104 unikke brugere!

Det er jeg rigtig stolt af. Det er altid rart, når nogen tilsyneladende værdsætter, hvad man laver. Nogle er enige med mine ofte markante meninger. Sikkert de fleste af sidens faste læsere. Andre er lodret uenige og kan ind imellem godt blive lidt ophidsede.

Men alle har de været med til at bringe det samlede besøgstal op over de magiske 25.000 om måneden.

Og det skal de/I alle have stor tak for!

Steen Ulnits

TriangleTray_2