Å-fluekursus på Skarrildhus ved Skjern Å

skarrildhus

– Med tørt og vådt efter stort og småt!

Det har været dette kursus’ motto siden første hold for flere år siden.

Kombineret med en god kasteteknik og indsigt i fiskenes liv og færden året rundt er dette hemmeligheden bag et effektivt å-fluefiskeri, hvor der regelmæssigt kommer fisk på land.

Vi indlogerer os på det smukke Skarrildhus, som danner ramme om den kommende lille uges fiskeri. Her lærer vi om vandløb, fisk og insekter, så vi er godt rustet ude ved vandet. Her lærer vi også om fluekastet, der jo skal bringe vore fluer ud til de ventende fisk! Endelig kommer vi også ind på de mange muligheder for spændende fluefiskeri ude omkring i verden.

Gyldne fisk på gyldne dage

Kurset finder sted i september måned, hvis gyldne dage på fornemste vis matcher de gyldne ørreder og laks i Skjern Å’s brune vand.

Det var i Skjern Å, som er Danmarks vandrigeste, at tobakshandler Dinesen fra København tilbage i 1954 fangede sin rekordlaks på ikke mindre end 26,5 kg, 135 cm lang.

skjernaa-laks

Der vil naturligvis være mulighed for at se og prøve spændende grejnyt på dette kursus – under kyndig instruktion af Steen Ulnits, der er leder af kurserne på Gram Slot.

40 års erfaring er også inkluderet i prisen!

Se fotos fra tidligere kurser

Steen Ulnits

© 2016 

Send mig gerne en mail på steen@ulnits.dk eller ring til mig på 2332 8988 for at høre nærmere.